Burundi

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Burundi

Prodaje se nekretnina u Burundiju
Burundi je mala afrička država koja graniči s Ruandom na sjeveru, Demokratskom Republikom Kongo na zapadu i Tanzanijom na jugu i istoku. Nalazi se u zemljopisnom području Velikih jezera i ima državu bez izlaza na more.
Najnaseljeniji grad je glavni grad Bujumbura, druga urbana središta su Muyinga, Ruyigi i nalaze se na platou.
Ako ste zainteresirani za ulaganje u nekretnine za prodaju u Burundiju, trebali biste znati da politička i ekonomska situacija uopće nije jednostavna, jer više od deset godina nemiri u zemlji stavljaju tržište nekretnina u teško stanje.
Mnogobrojni sukobi između stanovništva i republikanskih snaga obeshrabrili su strane investitore zainteresirane za ulaganje u nekretnine za prodaju u Burundiju.
Većina tržišta nekretnina u Burundiju je uglavnom stambena nekretnina zbog ekonomske situacije većine stanovništva.
Postoji nekoliko velikih zapadnih tvrtki koje su zainteresirane za razvoj i izgradnju nekretnina na visokoj razini kako bi privukle strane investitore koji su spremni kupiti nekretninu za prodaju u Burundiju, ali također ima za cilj razviti tržište nekretnina sa susjednim afričkim zemljama.
Najbolji grad za traženje i kupnju nekretnina za prodaju u Burundiju je glavni grad. To je dom drevnog sveučilišta, ima međunarodnu zračnu luku na sjeverozapadu grada i cestovne veze s Bukavu i Gomom u Kongu i Kigaliju u Ruandi.

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 27299

Prodaja Poljoprivredno zemljište, Burundi, Bujumbura, Bujumbura, Bujumbura

Reserved negotiation
Prodaja
Poljoprivredno zemljište

150000 m²
poljoprivredno zemljište na prodaju
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB